SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor'da hedef galibiyet
19.09.2020
ÇAYKUR Rizespor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Kasımpaşa maçında bu sezon galibiyet ile tanışmak istediklerini söyledi. Bu sezon ligde yukarıları hedeflediklerini kaydeden Bakır, “Geçen sezon aldığımız sonuçlarla taraftarlarımızı üzdük. Bu yıl taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar almak istiyoruz. Bu sonuçları da alacak güçte bir ekip olduğumuza inanıyorum” dedi. 

KASIMPAŞA ZOR  TAKIM AMA…

LİGİN ilk maçında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Bakır, “Kasımpaşa maçında galibiyet alarak moral bulmak istiyoruz. Kasımpaşa, zor ve güçlü bir takım. İyi bir kadrosu var. Ama biz de iyi bir takımız. Takımdaki eksikliklerimizi büyük oranda giderdik. Güçlü bir kadroya sahibiz. Kasımpaşa’yı mağlup ederek galibiyetle tanışmak istiyoruz” diye konuştu. 

GÜVEN KAYBI  OLUŞTURDU

HAKEMLERİN de daha dikkatli olması gerektiğini kaydeden Bakır, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Ligin henüz başındayız. Hakemlerle ilgili çok fazla konuşmak istemiyoruz ama ilk maçta yaşanan hakem hatası bizim açımızdan büyük bir güven kaybı oluşturdu. Sezonun henüz başında bu tabloyu yaşayınca demoralize oluyorsunuz. Umarım bu bir maçla sınırlı kalır. Çünkü bu kadar emeğin basit bir hakem hatası ile yok edilmemesi lazım. Hakemlerle ilgili sezona kaygılı başladık.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap