SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor Sorun Yaşamaz
6.05.2020
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, takımının hazır olduğunu ve alt sıralardan kurtulacağına yürekten inandığını dile getirdi. Bunun aksini hiçbir zaman düşünmediğini belirten Kartal, “Çaykur Rizespor, entegre olmuş bir kulüp. Bu kulübün problem yaşaması mümkün değil. Ben bunu aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Geçen sene de geçirmedim, bu sene de geçirmiyorum” dedi.

ŞARTLAR EŞİT OLMAYACAK

Kartal, koronavirüs salgınından dolayı bazı kulüplerin de çok fazla etkilendiğini dile getirerek “Ama şöyle düşünmek lazım. Bir başka kulübün hocası gitmiş, kalecisi yok, mesela 3 sporcusu yok. Şimdi bu kulübün bir başka kulüp ile maç yaptığını düşünün. Bu şans faktöründen başka bir şey değil. Yani şartlar eşit olmayacak” diye konuştu.

BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR

Kartal, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında spor camiasında alınacak tedbirlerin belirsizliğini koruduğuna dikkat çekti. Kartal, “Uçakla seyahat ettirdiğiniz zaman bir koltukta bir sporcu mu oturacak? Hadi uçaktan sporcular indi, bu sporcular gidecekleri yere otobüsle gidecek. Birkaç otobüsle mi gidecek? Gittikleri otellerde nelerle karşılaşacaklar? Bunlar hep problem” şeklinde konuştu.

YAŞLI YÖNETİCİLER VE GENÇ SPORCULAR…

65 YAŞ üstü vatandaşlar ile 20 yaşın altındaki futbolcularla ilgili nasıl bir karar alınacağını merak eden Kartal, sözlerine şöyle devam etti: “Bir de yöneticilerin durumu var. 65 yaş üstündeki yöneticileri maça getirmeyecek miyiz? 20 yaşın altındaki oyuncuları oynatmayacak mıyız? Yani bunlara özel izin mi alacak? Muamma halen devam ediyor.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap