SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor savaşarak kazanacak
12.03.2021

Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun, Atakaş Hatayspor'un kaliteli bir kadroya sahip olduğunu, kendi sahalarında zor bir maça çıkacaklarını belirtti. Kazanma arzusunun yüksek olduğunun altını çizen Uygun, "Sekiz haftadır alamadığımız galibiyeti bu maçta alıp Rizespor taraftarına armağan etmek istiyoruz. Taktik, sistem olarak yaptığımız terapi ile kazanma adına sahada mücadele eden bir takım görüntüsü ile üç puanı kazanmak istiyoruz” dedi.

 

TAKIM RUHU ŞART

 

KADRO kalitelerinin iyi olduğunu vurgulayan Uygun, "Oyuncuların kendi yeteneklerini sergileyebileceği bir sisteme ihtiyaç var. Bundan önce söylenenler, sporcu kardeşlerimizin baskıları kolay atlatabilecek durumda olmadığını düşünüyorum. Takımın sevgiye, birliğe, aynı zamanda takım ruhu ile sahada mücadele etmeye ihtiyacı var. Biz de kısa sürede bunu sahaya yansıtmak istiyoruz" diye konuştu.

 

HÜCUM FUTBOLU

 

KAZANMAYI arzulayan bir görüntüsü olduğunu aktaran Uygun, takımına hücum futbolu oynatacağının sinyalini verdi. Deneyimli teknik adam, yaptığı açıklamada "Eski bir gol kralı olarak skor ile birlikte kazanmayı isteyen bir yapım var. Bunu ilerleyen haftalarda taktik anlamda çalışmalarımız ile sahaya yansıtmaya çalışacağız. Sistemimizi uygulayabilirsek gelecek haftalarda sahaya yansıtacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap