SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rize Yine Gülemedi
3.02.2021

Süper Lig’in 23. Haftasında Çaykur Rizespor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ligde 2 haftadır kazanamayan Atmacalar, maça 3 puan parolası ile çıktı. Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Yeşil-Mavililer, üst üste pozisyonlar buldu. 9. dakikada Samudio ceza sahasının hemen dışından şansını denedi fakat top az farkla auta gitti. Rizespor 17. dakikada mutlak golden yararlanamadı. Boldrin’ın nefis pasında topla buluşan Söderlund, vuruşunu yaptı, top kale direğinin dibinden auta gitti. 19. dakikada bu kez konuk ekip Kasımpaşa gole çok yaklaştı; Hodzic’in müthiş şutu üst direkten geri geldi. İlk yarının geri kalan bölümünde tempo düşünce mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

KASIMPAŞA 2. YARIDA DAHA ETKİLİ

Rizespor ikinci yarıya Fernando-Michalak değişikliği ile başladı. Kasımpaşa’da 54. dakikada altıpas içerisinde topla buluşan Thelin şutunu çekti, kaleci Gökhan mutlak golü ayaklarıyla çıkarmayı başardı. Dakikalar 59’u gösterdiğinde ev sahibi ekip Rizespor tehlikeli geldi. Sağ kanattan Michalak’ın ortasına iyi yükselen Söderlund kafa vuruşunu yaptı, kaleci Ertuğrul, topu güçlükle çeldi. 67. dakikada Kasımpaşa bir kez daha gole yaklaştı. Thelin, ceza sahası içerisinde sol ayağı ile vuruşunu yaptı ancak top üstten auta gitti. Konuk ekipte 70. dakikada bu kez Hodzic, ceza sahasının hemen dışından şutunu çekti. Fakat top Gökhan’ın kucağında kaldı.

ATMACANIN SEVİNCİ UZUN SÜRMEDİ

Bu pozisyonun hemen ardından 71. dakikada bu defa Rizespor, Kasımpaşa’nın kalesine tehlikeli geldi. Moroziuk’un sağ kanattan yaptığı ortaya Söderlund kafa vuruşunu yaptı, top üstten auta gitti. Çaykur Rizespor, aradığı golü 85.dakikada buldu. Oyuna sonradan giren Doğan, pasını Boldrin’e çıkarmak istedi. Savunmaya çarpan top tekrar Doğan’ın önünde kaldı, Başarılı oyuncu ceza sahasının hemen dışından şutunu çekerek topu filelerle buluşturdu: 1-0. Rizespor’un sevinci uzun sürmedi. 90+1’de Kasımpaşa’da Bistrovic’in ortasında Thelin altıpas içerisinde topu ağlarla buluşturdu ve eşitliği sağladı: 1-1. Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap