SON DAKİKA
SON DAKİKA


Remy değerli bir marka
21.10.2020
ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, 5-3’lük Ankaragücü galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Hırvat çalıştırıcı, ilerleyen haftalarda yeni transferlerin takıma adapte olmasının ardından çok daha iyi durumda olacaklarını söyledi. 47 yaşındaki teknik adam, Başkent ekibiyle oynanan maçta hattrick yapan dünyaca ünlü golcü Lois Remy’den de övgüyle bahsetti. Tomas, “Loic Remy çok önemli bir karakter. Profesyonel olarak da değerli bir karakter” dedi. 

ÖRNEK BİR PROFESYONEL

33 yaşındaki Fransız golcünün çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Tomas, “Futbolculuğunun yanı sıra karakter ve profesyonel olarak da değerli bir marka. Avrupa’da oynadığı her takımda başarılı olmuş bir isim. Antrenmanlarda çok iyi çalışıp maçlara kendini çok iyi hazırlıyor. Remy takım arkadaşlarını bile motive ediyor. İşini iyi yaparak örnek oluyor. Tam bir profesyonel ve kendisinden her yönden çok memnunum” diye konuştu.  

OYUNCU TERCİHİNDE  ZORLANIYORUM

KADRONUN geniş olması nedeniyle takımdaki rekabetin üst düzeye çıktığını kaydeden Tomas, şunları söyledi: “Alternatif oyuncu sayımız fazla. Her mevkide alternatif oyuncularımın olması bu da takıma tatlı bir rekabet getirdi. Kadro tercihinde zorlanıyorum. Ben tüm oyuncularımı en üst düzeyde hazır tutmak için çalıştırıyorum. İyi olan herkese şans veriyorum.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap