SON DAKİKA
SON DAKİKA


Patryk Szysz Atmaca'da iş yapar
23.08.2020

ÇAYKUR Rizespor, yerli oyuncular Yasin Pehlivan, İdris Pehlivan, Engin Bekdemir ve Kemal Rüzgar ile anlaşmıştı. Yabancı transferde Gençlerbirliği’nden Fabricio Baiano ile el sıkışan Yeşil-Mavililer, stoper mevki için de Dinamo Zagreb’den Emir Dilaver ile söz kesmişti. 29 yaşındaki oyuncunun bonservis sorunu çözüldüğü takdirde imzalar atılacak.

TOP TOMAS HOCADA

TEKNİK Direktör Stjepan Tomas, hücum bölgesine de transfer istiyor. Kanat ve golcü arayışlarını sürdüren Karadeniz ekibine sürpriz bir isim önerildi. Menajerlerin, Polonya Ligi ekiplerinden Zaglebie Lubin formasını terleten hücum oyuncusu Patryk Szysz’i Yeşil-Mavili takıma teklif ettiği belirtildi. Transfer komitesi oyuncuyu mercek altına alırken, son kararı teknik direktör Stjepan Tomas verecek. 

GELECEK VADEDİYOR

22 yaşındaki Polonyalı oyuncu, her iki kanatta da forma giyerken, aynı zamanda forvet mevkiinde de başarılı bir şekilde oynayabiliyor. İlerleyen yıllarda büyük bir patlama yapması beklenen genç oyuncu, Polonya U21 takımının da formasını giyiyor. Sol ayağını çok iyi kullanan ve sürati ile ön plana çıkan Szysz, geçen sezon takımında 32 maça çıkarken, 3 gol 2 de asiste imzasını attı.


© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap