SON DAKİKA
SON DAKİKA


Oyuncu değil para istiyoruz
26.08.2020
İtalyan kulübü Lazio, Kosovalı golcü oyuncu Vedat Muriq için Fenerbahçe ile 18 milyon Euro bonservis karşılığında el sıkıştı. Sarı-Lacivertli kulübün Çaykur Rizespor’a yüzde 15 pay yerine kadroda düşünülmeyen Michael Frey ile Murat Sağlam’ı vereceği iddia edilmişti. Yeşil-Mavililer’in kulüp başkanı Hasan Kartal iddialarla ilgili net açıklamalarda bulundu.

SÖZ KONUSU DEĞİL

Başkan Kartal, oyuncu takasına karşı olduklarını belirterek İstanbul ekibinden yüzde 15’lik payı istediklerinin altını çizdi. Kartal, “Böyle bir şey söz konusu değil. Fenerbahçe, yüzde 15’lik payımızı verecek. Bize yanlış yapacaklarını düşünmüyorum. Biz oyuncu değil para istiyoruz. Michael Frey ve Murat Sağlam konusunda da bana bir teklif gelmedi. Böyle bir şey yok” dedi.

5 TRANSFER DAHA VAR

Yeni oyuncuları da kadroya katmaya devam edeceklerini belirten Kartal, “İsim vermeyeyim ama transferlerimizin arasında golcü oyuncu da olacak. Taraftarımızın bize güvensin. Transfer görüşmelerine devam ediyoruz. 6 oyuncuyu takımımıza kazandırdık ama en az 5 transferimiz daha olacak” diye konuştu. Öte yandan Sarı Lacivertliler, Muriq’in transferinden gelen bonservisten 2,5 milyon eurosunu Rizespor'a verecek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap