SON DAKİKA
SON DAKİKA


Okan hoca kalmalı
29.03.2019
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.
Kartal, teknik direktör Okan Buruk’la lig sonunda görüşeceklerini söyledi. Ayrıca başarılı teknik adama daha büyük bir kulüpten iyi bir teklif gelmesi halinde kendisine yardımcı olabileceklerini ifade etti. 

Kartal’ın açıklamalarından anlaşılan şu ki Okan hocanın takımda kalması zor gibi görünüyor. Üstelik kalan 8 haftada Okan hoca, başarılı sonuçlar almaya devam ederse onu takımda tutmak imkansız gibi. Beşiktaş’ın Okan hocaya ilgisi olduğu, sezon sonunda teklif götürebileceği iddia ediliyor.
Tabii burada Okan Buruk’un tutumu da çok önemli. Kendisi büyük takımda çalışmak isteyebilir. Bu en doğal hakkıdır. Her teknik adamın da hayalidir. Sayın Kartal da kendisine yardımcı olabileceklerini ifade etti.

Ancak Okan hocayı, Rize’de taraftarlar fazlasıyla seviyor ve kendisine saygı duyuyor. Buruk, bu sevgiyi karşılıksız bırakmamalı diye düşünüyorum. 
Sadece taraftarlar mı? Başkan Kartal ve yönetim kurulu üyeleri de kendisini kardeşi gibi seviyor. Bu yüzden Okan hocanın da birkaç sezon daha fedakarlık yaparak Rizespor’da başarısına katkı vermeli. 

Bu konuda Sayın Kartal ve yönetim kurulu üyelerine de büyük görev düşüyor. 
Takımın ligde tutunabilmesi ve başarılı sezonlar geçirebilmesi için istikrar çok önemli.
Şehirle bütünleşen, taraftarın sevgisini kazanan Okan hoca ile anlaşma zemini şimdiden aranmalı. Aksi takdirde kaçan balık büyük olur. Yeni hoca demek, yeni sistem, taktik demek. 
Futbolcuların güvenini, sevgisini, saygısını kazanan ve geldiği günden beri takıma yaptığı dokunuşlarla ligin ikinci yarısında güzel bir başarıya imza atan Okan Buruk ile şimdiden anlaşma zemini aranmalı. 
Rizespor’un başarısı için bu şart. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap