SON DAKİKA
SON DAKİKA


Niçin çocuklarımıza sahip çıkmıyoruz?
17.05.2020

ÇAYKUR Rizespor eski başkanı Mehmet Aslankaya, önemli açıklamalarda bulundu. Aslankaya, geçmiş yıllarda Yeşil-Mavililerde uzun yıllar top koşturmuş Kürşat Duymuş, Devran Ayhan gibi oyunculardan faydalanılması gerektiği imasında bulunarak “Kulüpte efsaneleşmiş oyunculara sahip çıkılarak onların bilgi birikiminden faydalanılması gerekir” dedi.

 

SORUMLULUK VERİLMELİ

 

RİZE’NİN yetiştirdiği çok kaliteli isimlerin olduğunu belirten Aslankaya, “Rizesporumuz’un da bu isimlere görev vermesi gerekiyor. Onların futbol bilgi birikiminden faydalanılması lazım. Onlara sorumluluk verilmesi lazım. İşte o zaman hem altyapıda başarı gelir hem de daha kaliteli takımın kurulabilmenin adımları atılır” diye konuştu.

 

ÜNAL HOCAYA ÖVGÜ

 

TEKNİK Direktör Ünal Karaman’dan da övgüyle bahseden Aslankaya, “Ünal hoca, buranın havasını, iklimini teneffüs etmiş bir insan. Son zamanlarda geldi, birkaç maça çıktıktan sonra zaten koronavirüs salgını başladı, böylece ligler iptal edilmişti. Ama zaman içerisinde Ünal hocanın başarılı olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap