SON DAKİKA
SON DAKİKA


Milan Skoda takımda kalacak
8.09.2020

ÇAYKUR Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal Önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Kartal, prensip anlaşmasına varılan Olarenwaju Kayode’nin Transferinin resmileşmesinin ardından takımdan gönderileceği iddia edilen 34 yaşındaki tecrübeli golcü Milan Skoda’nın geleceği hakkında net açıklamalarda bulundu. Kartal, Çekyalının takımda kalacağını belirtti.

 

SÖZ KONUSU DEĞİL

 

SKODA’nın takıma önemli bir katkı verdiğini ifade eden Başkan Kartal, “Milan Skoda, kaliteli bir oyuncu. Trabzonspor maçında da çok iyi bir oyun ortaya koydu. Onunla yola devam edeceğiz. Takımdan ayrılması söz konusu değil. Loic Remy ile birlikte bu yıl takımda çok iyi iş yapacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

SIKINTILAR OLDU

 

OSCAR Estupinan transferine de değinen Kartal, “Estupinan ile tam anlaşmak üzereydik. Sözleşmede bazı sıkıntılar oldu. Transfer olacakken olmadı. Şimdi transfer askıya alındı. Bu transfer işinde iş bitmeden sporcuyu açıklamak iyi olmuyor. Hem menajerler sorun çıkarıyor hem de başka kulüpler devreye giriyor ve iş bozuluyor” diye konuştu.

 

STOPER İNŞALLAH YETİŞİR

 

STOPER transferinin Süper Lig’in ilk haftasında oynanacak olan Fenerbahçe maçına yetişip yetişmeyeceği ile ilgili sorumuza da cevap veren Kartal, “Stoper transferini Fenerbahçe maçına yetiştiremezsek işimiz kötü. İnşallah yetişir” dedi. Kartal, Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini de sözlerine ekledi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap