SON DAKİKA
SON DAKİKA


Loic Remy Karagümrük maçında sahada
26.03.2021

Yeşil-Mavililerin dünya yıldızı Loic Remy, sakatlığını tamamen atlatarak Belek’te saha çalışmalarına başladı. Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, “Karagümrük maçının kadrosunda yer alacak” dedi

ÇAYKUR Rizespor’da Loic Remy sevinci yaşanıyor. Süper Lig’de 11. haftadan itibaren formasından uzak kalan dünyaca ünlü golcü oyuncu Antalya Belek’te saha çalışmalarına başladı. 33 yaşındaki santraforun sakatlığını tamamen atlatarak artık takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği ifade edildi. Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Remy’nin son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SAĞLIK DURUMU ÇOK İYİ

LOİC Remy'in Çaykur Rizespor için çok önemli bir futbolcu olduğunu hatırlatan Kartal, yokluğunun kendilerini çok fazla etkilediğini dile getirdi.  Karagümrük maçında kadroda olacağını söyleyen Başkan Kartal, "Loic Remy Karagümrük maçının kadrosunda yer alacaktır. Remy'in sağlık durumu şu anda gayet iyi ve geçen hafta çalışmalara başladı" şeklinde konuştu.

FLAŞ GÖKHAN AÇIKLAMASI

ÖTE yandan Başkan Kartal, takımın 1 numaralı kalecisi Gökhan Akkan’ın transfer süreci ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Kartal “Gökhan için Beşiktaş'tan teklif geldi. Gökhan Akkan'ın transferi konusunda devre arasında Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile de görüştük. Fakat bu süreç resmiyet kazanmadı" ifadelerini kullandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap