SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kulüpleri bitiren yanlış transferler
2.04.2021

ÇAYKUR Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, yabancı sınırlaması konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Kulüplerin önümüzdeki sezon için önlerini görebilmek için Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı sınırlaması konusunda bir an önce net bir karar vermesi gerektiğini kaydeden Kartal, “Bu sezon için yabancı sınırlaması olacak dendi ama olmadı. Önümüzdeki sezon için de ne olacağı belli değil. Takımlarda bayağı bir yabancı oyuncu var. Onlar ne olacak? Çok dikkatli olmak lazım” dedi.

TFF BİR AN ÖNCE KARAR VERMELİ

KULÜPLERİN yanlış transferler yüzünden ekonomik anlamda büyük zarara uğradığının altını çizen Kartal, “Nihayetinde kulüpleri batıran, yanlış transferler. Elinizde fazla oyuncu kaldığı zaman onlar kulübe yük getirecek. Bunları çok iyi planlamak lazım. İyi bir transfer politikası ve ekonomik yapı ile bu işi yapmak gerekiyor. Yoksa kulüpler sıkıntı yaşıyor. Artık yabancı sınırlaması konusunda bir an önce karar verilmesi lazım. Karar verilsin ki kulüpler de ayağını yorganına göre uzatsın” diye konuştu.

SÖZLEŞMESİ BİTEN OYUNCULAR

TAKIMDA sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan Braian Samudio, Milan Skoda, Abdullah Durak ve İsmail Köybaşı’nın durumlarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Kartal, oyuncuların geleceğine teknik heyetin karar vereceğini söyledi. Kartal, “Hocamız ve sportif direktörümüz Yılmaz Bal birlikte çalışıyorlar. Onlar karar verecekler. Anlaşabileceğimiz oyuncular var, anlaşamayacağımız oyuncular da olabilir. Önümüzdeki sezonu da toparlarız inşallah” şeklinde konuştu.

TAKIMLARIN NE YAPACAĞI BELLİ DEĞİL

BAŞKAN Kartal, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydederek sözlerine şöyle devam etti: “Birlik beraberlik içerisinde çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Fatih Karagümrük maçı bizim için önemli ama her maç bizim için önemli. En kötü takım, düşecek denilen takım bile en üstteki takımı yenebiliyor. Onun için her maç bizim için önemli. Önümüzdeki maçları kazanmak için mücadele edeceğiz. Hocamızla diyaloğumuz çok iyi. İnşallah ligi iyi bir yerde bitireceğiz.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap