SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kaçak güreşenler var
9.11.2020
Bölgemizdeki turizm merkezlerinde yerli ve yabancı turistlere daha fazla alternatif sunmak için projeler hayata geçirilmek isteniyor. 
Özellikle kış turizmine uygun olan bölgelerimizde kayak tesisleri yapılması planlanıyor.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde ünlü turizm merkezimiz Ayder Yaylası’nda bölgeye daha fazla turist çekmek ve alternatifi artırmak için kayak tesisi projesinin ihalesi 2018 yılında gerçekleştirilmişti.
Ancak Rize İdare Mahkemesi Kış Sporları Merkezi’nin imar planlarını iptal etti.
Şimdilik proje askıya alındı.

Edindiğimiz bilgiye göre imar da gerekli altyapı çalışmaları sağlandığı takdirde bu mega projenin yapılacağı yönünde. 
Fakat proje 2 yıl da mı, 10 yıl da mı yoksa daha uzun süre de mi yapılır burası ayrı bir tartışma konusu. 
Lakin hem Rize hem de bölgemiz için böylesine önemli bir projenin iptalinden Rize’deki bazı idarecilerimizin ne yazık ki haberi bile yok.
Bırakın projenin geleceğinin akıbetinin ne olacağını, mahkemenin iptal kararından dahi yeni haberleri oluyor.
Yani açıkçası ortada bir vurdumduymazlık var.

Bir de bazı kaçak güreşen bazı idarecilerimiz var. Konuyu ört bas etmeye çalışanlar...
Peki iyi güzel de bazı idarecilerimiz de böylesine vurdumduymaz, böylesine önemli projelerin takibi noktasında bihaber olup kaçak güreştikleri müddetçe bölgemizdeki gelişmişlikten nasıl bahsedebiliriz ki.
Siyasi kaygıları bir kenara bırakmayıp koltuk derdine düşenler olduğu müddetçe hem turizm konusunda hem de diğer yatırımlar konusunda yerimizde sayamaya devam ederiz. 
Bu yüzden bazı önemli makam ve mevkilerde oturan idarecilerimizin, vatandaşlara karşı sorumluluğunu unutmamaları gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap