SON DAKİKA
SON DAKİKA


İsmail Kartal için karar anı
26.02.2020
 
Teknik Direktör İsmail Kartal ile ilgili bu hafta içi durum değerlendirmesi yapacaklarını kaydeden Başkan Hasan Kartal, “Hocamızla ilgili yönetimle bir konuşacağız. Ne yapacağız, ne edeceğiz diye” dedi

ÇAYKUR Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, taraftarların istifaya davet ettiği Teknik Direktör İsmail Kartal ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, İsmail hocanın taraftarlarla bütünleşemediğini belirtti. Kartal, deneyimli teknik adamın akıbeti ile ilgili bu hafta içerisinde bir durum değerlendirmesi yapacaklarını kaydetti.

BAŞKAN Kartal, “İsmail hoca bir türlü taraftarla bütünleşemedi. Biz çok uğraştık. Çocuklara anlattık, ‘yapmayın, etmeyin’ dedik. Yönetim olarak hep biz bastırmaya çalıştık. Daha önce de çatlak vardı, fakat biz bunu hep bastırdık. Başakşehir maçından önce de çocuklarla toplantı yaptık. ‘Yapmayın’ dedik ama maalesef bu şanssız olaylar oldu. Yapacak bir şey yok” dedi.

TEKNİK Direktör Kartal ile ilgili bu hafta içi durum değerlendirmesi yapacaklarını kaydeden Kartal, “Takımımız kötü bir takım değil. Ama hocamızla ilgili yönetimle bir konuşacağız. Ne yapacağız, ne edeceğiz diye” dedi. Trabzonspor maçında sahada olup olmayacağı ile ilgili soruya da cevap veren Başkan Kartal, “İnşallah bakalım” diye konuştu.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap