SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hiç kimse armadan büyük değildir
4.11.2020
Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, bazı çehreler tarafından ortaya atılan dünyaca ünlü golcü Loic Remy ile takımdaki bazı oyuncuların arasında sorun olduğu şeklindeki iddialara ateş püskürdü. Bal, şu anda takımın çok iyi bir hava yakaladığını ve takımda tam bir aile havasının oluştuğunu söyledi. Remy’e de sahip çıkan Bal, “Takımdaki hiçbir oyuncunun kimseyle bir problemi yoktur. Takımda ailesi havası var” dedi. 

BİZ ASLA MÜSAADE ETMEYİZ

Bir grup tarafından ortaya atılan 33 yaşındaki golcü oyuncu Remy’nin kendisini takımdan üstün gördüğü iddialarına da cevap veren Bal, “Böyle bir şey kesinlikle yok. Hiç kimse kendisini takımın üstünde görmüyor. Loic Remy de görmüyor. Olsa dahi biz buna zaten izin vermeyiz. Takımda şu anda herkesin arası çok iyi. Herkes, herkesle çok iyi” diye konuştu. 

KİMSE KARIŞTIRMAYA KALKMASIN

Fransız starın Yeşil-Mavililer’in 10 numarası Fernando Boldrin ile de arasında herhangi bir sorunu olmadığını belirten Yılmaz, “Alanyaspor maçında Remy’e asisti kim yaptı? Boldrin yaptı. Aralarında herhangi bir sorun yok. Ben bu kulübün sportif direktörüyüm böyle bir şeyi de kesinlikle kabul etmiyorum. Rizespor’da çok güzel bir birliktelik var. Kimse içeriden ve dışarıdan Rizespor’u karıştırmaya kalkışmasın” dedi. 

İSMİ NE OLURSA OLSUN...

Bal, sözlerine şöyle devam etti: “Teknik heyetimizle, oyuncularımızla hep birlikte çok güzel bir birlikteliğimiz var. Bunun da iyice pekişmesi için oyuncularımızın aileleri ile birlikte yarın Antalya’ya kampa gidiyoruz.  Takımdaki arkadaşlık üst düzeyde.  Hiç kimse ve hiçbir futbolcu Rizespor’un armasının önüne geçemez. Asıl olan armadır. Kimse Rizespor’dan büyük değildir.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap