SON DAKİKA
SON DAKİKA


Har vurup harman savurmuyoruz
15.02.2020

ÇAYKUR Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, kulübün mali olarak iyi bir seviyede olduğunu dile getirdi. Rizespor'u iyi yönettiklerinin ve kulübün çok az borcu olduğunu belirten Kartal, “Şu anda kulübümüzün ekonomik yapısında herhangi bir problem yok. Öyle çok fazla borcumuz yok. Elimizdeki kaynakları verimli bir şekilde kullanmaya dikkat ediyoruz” dedi.

 

GELİRLERİ İYİ İDARE ETMELİ

 

BAŞKAN Kartal, “Süper Lig'deki geliri iyi idare edersen, hiç kimseye ihtiyacın olmadan kulübünü iyi bir şekilde yönetebilirsin.Bize gelen paraları düzgün bir şekilde yönetmeye çalışıyoruz, har vurup harman savurmuyoruz. Eğer kulüpler ekonomik anlamda iyi yönetilirse kendi gelirleriyle kendi gelirleriyle çok iyi bir şekilde yönetilebilirler” diye konuştu.

 

DİKKAT ETMEK GEREKİYOR

 

YURT dışından oyuncu alırken çok dikkatli hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kartal, “Menajerlerin sözlerine bakarak oyuncu alınıyor. Sonra birkaç maça çıkıyor, bir bakıyorsunuz oyuncu işe yaramıyor. Gönderiyorsun ardından hem oyuncuya hem de menajerine para ödemek zorunda kalıyorsun. Bu yanlış transferlerden ve kulübü yanlış idare etmektendir" şeklinde konuştu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap