SON DAKİKA
SON DAKİKA


Göztepe'yi bırak,Trabzon'a bak
9.04.2021

Çaykur Rizespor’da 2-0’lık Göztepe mağlubiyetinin ardından moraller bozuldu. Fatih Karagümrük ve Göztepe maçlarında yaşadığı puan kayıpları ile iyice düşme hattına yaklaşan Yeşil-Mavililer’de teknik direktör Bülent Uygun, oyuncularını yeniden ayağa kaldırmak için kolların sıvadı. Uygun, talebelerini bu hafta kendi sahasında oynayacakları Trabzonspor maçına motive etmeye çalışıyor.

AYAĞA KALKMAMIZ GEREKİYOR

Deneyimli teknik adamın oyuncularından en kısa sürede toparlanmalarını istedi. Göztepe maçının geride kaldığını söyleyen Uygun, “Önümüzde zorlu bir maç var. Yeniden ayağa kalkmak ve ateş hattından uzaklaşmak için Trabzonspor maçını kazanmak zorundayız. Bu zorlu mücadeleyi kazanarak taraftarımıza kendimizi affettirmemiz gerekiyor. Size inancım tam” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

REMY İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Öte yandan 49 yaşındaki teknik adamın zorlu mücadeleye Loic Remy’i hazırlıyor. Oyuncusuna, Göztepe maçının ikinci yarısında görev veren Uygun’un antrenmanlarda Fransız yıldız ile yakından ilgileniyor. Başarılı teknik adam, 34 yaşındaki santraforun durumunu yakından takip ederken kararını maç günü vereceği öğrenildi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap