SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gönüllere taht kuran vali
11.02.2020

Eskiden vatandaşlarımız, bazı devlet adamlarının yanına gitmeye çekinirdi. Bunların başında da valilerimiz gelirdi. Bazı valiler, takındıkları resmi ve sert tavırdan dolayı halka karşı bir duvar örerlerdi. Vatandaşların ulaşabilmesi neredeyse imkansızdı, bırakın yüz yüze konuşup derdinizi anlatabilmeyi, sokakta görmek bile çok zordu. Ancak yaptığı hizmetlerden dolayı gönüllere taht kuran, halka olan yakınlığı ile bilinen ve ‘Süper Vali’ olarak anılan rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nu andıran bazı valilerimiz de günümüzde yok değil.

Bunlardan bir tanesi de hiç kuşkusuz Rize Valimiz Sayın Kemal Çeber. Vali Çeberde rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nu andırıyor Rizelilere. Rize’de kime sorarsanız sorun, hemen hemen herkes Vali Çeber’in çalışkanlığını, halka olan yakınlığını, şehre bir şeyler kazandırabilmenin aşkını anlatır size. Bunu da yaptığı icraatlar ile ispatlıyor Vali Çeber. Vali Çeber’e bir bakıyorsunuz esnaf ile iç içe sohbet ediyor. Bir bakıyorsunuz, sosyal medyada öğrencilerle bir baba, öğretmen, ağabey, arkadaş gibi sohbet edebiliyor. Sanırım sosyal medyadan öğrencilerle sohbet eden valilerimizin sayısı bir elin on parmağını geçmez dersek yanılmış olmayız.

 

İşte Vali Çeber, bu kadar insanlara yakın, sevgi dolu ve alçakgönüllü bir insan. Ayrıca Vali Çeber’in makamına ulaşmak da çok kolay. Randevusunu alan her vatandaş rahatlıkla makamına çıkarak derdini, sıkıntısını, sorununu Vali beye aktarabiliyor. En önemlisi de şehrin marka değerini artırabilmek için şehrin tüm dinamikleriyle birlikte devam eden yatırımları takip etmenin yanı sıra yeni yatırımlar da kazandırmanın peşinde. Rizeliler, Sayın Kemal Çeber gibi bir valiye sahip oldukları için çok şanslı. Umarım rahmetli Recep Yazıcıoğlu ve Rize Valisi Çeber gibi valilerimizin sayısı hızla artar.

 

LÜTFEN CAN GÜVENLİĞİNİ TEHLİKE ATMAYIN

 

 Rize Belediyesi, tüm iş makineleri ve personeli ile birlikte karla mücadeledeki çalışmasıyla sınıfı geçti. Elbette bazı sokak ve cadde aralarında eksik kalan kısımlar olabilir, takdir edersiniz ki aynı anda her yerin temizlenmesi pek de mümkün değil. Ancak imkanlar doğrultusunda karla mücadele ekibi, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Kamuoyu adına tüm emekçi personele teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Yalnız bir konuya daha değinmek isterim; bazı sürücülerimizi uyarmak isterim. Lütfen kar lastiği veya zincir takmadan araç kullanmayın. Hem kendi canınızı hem de başkasının canını tehlikeye attığınız gibi lüzumsuz yere de trafiğin aksamasına neden oluyorsunuz. Tıkanan trafik yüzünden acil hastaneye ulaşması gereken hastaları da lütfen aklınızdan çıkarmayın. Kar lastiği veya zincir takmayan sürücülerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap