SON DAKİKA
SON DAKİKA


Futbolcu fabrikası olacağız
18.03.2021

ÇAYKUR Rizespor’un altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Serkan Karavin, Yeşil-Mavililerde geleceğin yıldızların yetişeceği altyapı tesislerinin yapım çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Karavin, dış yapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek iç dekorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Karavin, gelecek sezonun ağustos veya eylül ayında tesisleri açmayı planladıklarını söyledi.

İÇ DİZAYNINA BAŞLADIK

ÇALIŞMALARI sürekli takip ettiklerini vurgulayan Karavin, “Altyapı tesislerimizin dış yapı çalışmaları bitti. İçindeki dekorasyonu dizayn ediyoruz. Tesisimizin tüm odalarının çalışmalarına başladık. Malzemelerimizi tedarik ettik. Mutfağımızı bitirdik. Çalışmalar devam ediyor. Eski binayı buraya taşımayı düşünüyoruz” dedi.

AĞUSTOS VEYA EYLÜL AYI…

KARAVİN, “Ayrıca U-19 takımımızın maçlarını oynadığı sahamızın tribününü yıkıyoruz. Oraya da hakem odaları, altyapıdaki diğer odalarımızı da oraya taşıyacağız. Eski binamızı da yıkıp bu binanın yerine de sahalar yapacağız. İnşallah 3 ay içerisinde tesisimize geçmeyi planlıyoruz. Ama çalışmalar orada devam edecek” diye konuştu.

SÜPER LİG’E OYUNCU YETİŞTİRECEĞİZ

HEDEFLERİNİN önümüzdeki sezonun ağustos veya eylül ayında altyapıdaki tüm sporcuları tesislerde ağırlamak olduğunu dile getiren Karavin sözlerine şöyle devam etti: “İnşallah yerli oyuncularımızın yetiştirmeye çalışacağız. Süper Lig’e oyuncular kazandırmak istiyoruz. Altyapı tesisimiz, bir futbolcu fabrikası olacak. Toprağı doğru sürersek güzel verim alacağız.” 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap