SON DAKİKA
SON DAKİKA


Faturayı hocaya kesmemek lazım
20.02.2020
 
Gaziantep yenilgisinin ardından büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Er, “Hakikaten o yenilginin ardından gece uyuyamadım. Fakat bunun da faturasını İsmail hocaya da kesmemek lazım” dedi

ÇAYKUR Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er, Gaziantep FK yenilgisinin ardından şehirde taraftarların yoğun eleştirilerine maruz kalan ve geleceği tartışılan Teknik Direktör İsmail Kartal ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şu aşamada teknik direktör değişikliğinin gündemlerinde olmadığını vurgulayan Er, “Gaziantep maçında büyük üzüntü yaşadık. Hakikaten o yenilginin ardından gece uyuyamadım. Fakat bunun da faturasını İsmail hocaya da kesmemek lazım” dedi.

ADANA’YA GÖNDERDİK AMA…

ER, “Futbolcularımızı Adana’ya gönderdik. Daha iyi dinlensinler, çalışsınlar diye. Ancak ben bu baçtan çok fazla bir şey anlamadım. Bana hala rüya gibi geliyor. Bunun faturasını da tamamen hocaya kesmek olmaz. Hocayla ilgili olarak ‘bir uyumsuzluk var’ derken bir algı operasyonu var Rize’de. O algı hala devam ediyor” diye konuştu.

HOCA DEĞİŞTİRENLERİ DE GÖRDÜK

LİGDE sürekli hoca değiştiren kulüpleri de gördüklerini kaydeden Er, “İki, üç hoca değiştiren takımlar var fakat yine de başarılı olamıyorlar. Biz hocamızla sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Sezon sonunda ise bir araya gelerek oturup konuşacağız. Biz düşüncemizi söyleyeceğiz. Hoca düşüncelerini söyleyecek. Ayrıca yönetim olarak takımın ve şehrin de düşüncelerini alırız” şeklinde konuştu.

BAŞAKŞEHİR’E HAZIRLIYOR


ER sözlerine şöyle devam etti: “Devam ederiz veya etmeyiz, belki hocamızın kendisi der ki ‘gideyim’ diye. Bize de uygun olursa değerlendiririz. Ama bizim şuanda kendisi hocamızdır. Hocamız, takımı Başakşehir maçına hazırlıyor. İnşallah iyi bir sonuç alacağız ardından Trabzon ile oynayacağız. İnşallah Trabzon’a gidip orada Trabzon’u yeneceğiz, o zaman şehirde rahatlayacak.”

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap