SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çok zor bir maç bizi bekliyor
3.04.2021

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, antrenman önce Mehmet Cengiz Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. Uygun, Antalya Belek’te iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Yarın kendi sahalarında karşılaşacakları Fatih Karagümrük maçının çok zor geçeceğini belirten Uygun, buna rağmen bu maçı kazanmak istediklerini vurguladı.

KAZANMAK İSTİYORUZ

GALİBİYET için sahada ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını kaydeden deneyimli teknik adam, “Çok zor bir maç bizi bekliyor. İki maçın ödülü olarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Bu maçı kazanarak mutlu günlerimizi devam ettirmek ve bu galibiyeti Rizespor taraftarına armağan etmek istiyoruz” dedi.

ADİL ŞEKİLDE YÖNETECEKTİR

BİR gazetecinin maçın hakemi Ümit Öztürk ile ilgili sorusuna da cevap veren 49 yaşındaki teknik adam, “Genç bir hakemimiz. İstikbal vaat eden hakem camiasının önem verdiği FİFA kokartlı bir hakem geliyor. Adil bir şekilde maçı yönetecektir. Maçın kaderini etkilemeyecek bir hakem yönetiminin olmasını Allah’tan diliyoruz” diye konuştu.

REMY’NİN ZAMANA İHTİYACI VAR

LOİC REMY’NİN son durumu ile ilgili de bilgi veren Uygun, sözlerine şöyle devam etti: “Umar ile Remy’i yavaş yavaş takımla birlikte idmanlarımıza ilk defa alıyoruz. Antalya belli aralıklarla yaptık ama şuanda kuvvet, dayanıklılık, sürat ve süratte devamlılık gibi eksiklikleri var. Remy’e antrenörler eşliğinde özel antrenman programları hazırlanacak. Remy’nin en erken 15 gün önceden hazırlanma şansı yok. Trabzon maçında belli bir hazırlık seviyesine gelmiş olur.” 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap