SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çekin ellerinizi Rize'nin üzerinden
31.01.2021
Çaykur Rizespor, teknik direktör Marius Sumudica’nın ilk çıktığı maçta sahadan boynu bükük ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında oyunu genellikle kendi yarı sahasında kabul eden Yeşil-Mavililer pozisyon üretmekte zorlandı. Fenerbahçe 34. dakikada Pelkas ile gole yaklaşırken bu pozisyonun hemen ardından 35. dakikada bu kez Rizespor etkili geldi. Moroziuk sağ kanattan ortasını yaptı ancak ceza sahası içerisinde Samudio ve Djokovic topa dokunamadı. İlk yarının son anlarında kazanılan serbest atışta Fenerbahçe öne geçti. Valencia’nın vuruşunda  üst direğe çarpan top kaleci Gökhan’a çarparak ağlara gitti. Karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe 1-0 önde bitirdi.

SUMUDİCA TAKTİK DEĞİŞTİRDİ

Müsabakanın ikinci yarısına daha derli toplu başlayan konuk ekip Rizespor’da teknik direktör Marius Sumudica taktik değişikliğine gitti. Melnjak’ın oyundan alıp yeni transfer Norveçli golcü Söderlund’a oyuna dahil etti. Fenerbahçe’de Caner’in  uzaklaştıramadığı topu bir anda önünde bulan Samudio bekletmeden vurdu, şutu yandan auta gitti. Yeşil-Mavililer, 56. dakikada bu defa Michalak ile etkili geldi. Polonyalı oyuncu, sol kanattan topu taşıdı, sert vurdu savunmadan seken top kornere gitti. 

NET POZİSYONLARI GOL GETİRMEDİ

65. dakikada Samudio’nun çizgiden çevirdiği topta Söderlund topu Altay’dan önce çevirdi ve Boldrin topu ağlara gönderdi. Fakat hakem Abdülkadir Bitigen faul gerekçesiyle gol vermedi.77. dakikda Meriah’ın ortasında Söderlund kafa ile Boldrin’e indirdi, Brezilyalı oyuncu şutunu çekti ancak top Altay’da kaldı. Bu pozisyonun hemen ardından 78. dakikada Rizespor beraberlik golüne çok yaklaştı. Hızlı paslarla gelen Rizespor’da ceza sahası içinde sağ çaprazda Samudio kaleci Altay ile karşı karşıya kaldı şutunu çekti fakat top auta gitti. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Rizespor aradığı golü bir türlü bulamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap