SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bülent Uygun Rize'ye doğru
6.03.2021
Teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdıktan sonra arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor, ilk hedef olarak belirlediği Okan Buruk’tan olumsuz cevap aldı. Genç teknik adamın, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını belirterek Rizespor’un teklifine ret cevabı verdiği kaydedildi. Yeşil-Mavililerin eski yardımcı antrenörü Ersin Aka’ya ise yönetimin sıcak bakmadığı öğrenildi. 

BAŞKA İSİMLER DE VAR

Karadeniz ekibinin Bülent Uygun ile büyük ölçüde anlaştığı ifade edildi. Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, iddialar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uygun ile görüştüklerini doğrulayan başkan Kartal, "Bülent Uygun ile görüştüğümüz doğru. Başka isimler de var. Uygun bize daha yakın gözüküyor" dedi.

ÜZÜLMEZ, HAMZAOĞLU VE ÖZDEŞ

Eski teknik direktörleri İbrahim Üzülmez ile de temas kurduklarını bildiren Kartal, sözlerine şöyle devam etti: “En geç yarın karar vermiş olmam lazım. Uygun bize daha yakın gözüküyor. Görüştüğümüz diğer isimler arasında Kemal Özdeş ve Hamza Hamzaoğlu da var. Net kararımı yarın (bugün) vereceğim" dedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap