SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bülent hoca ile iyi bir hava yakaladık
22.03.2021

 
Bal, “Bülent hocamız ve ekibiyle birlikte takımda çok güzel bir ambiyans oldu. Galatasaray gibi büyük bir camiaya karşı 4 gollü galibiyet bizi gerçekten çok mutlu etti. Biz bu galibiyeti tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi

ÇAYKUR Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Galatasaray’a karşı deplasmanda kazanılan 4-3’lük galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu. Bal, takımda teknik direktör Bülent Uygun ile birlikte çok güzle bir hava oluştuğuna dikkat çekerek bundan sonra ligde üst sıraları hedeflediklerini dile getirdi.

KÖTÜ GÜNLER GEÇİRDİK

PANDEMİ sürecinde kötü günler geçirdiklerine dikkat çeken Bal, “Gerçekten çok şansız dönemler geçirdik. Önce Remy, Boldrin, Fernando, Meriah, kalecimiz Gökhan ve birçok önemli oyuncumuz Covid-19’a yakalandı ardından sakatlıklar oldu. Takımımızın iskeleti bozuldu. Bazı maçları da son saniye golleri ile kaybettik. Bunlar bizi çok üzdü, sıkıntılı dönemler geçirdik” dedi.

TARAFTARA ARMAĞAN OLSUN

BAL, “Bülent hocamız ve ekibiyle birlikte takımda çok güzel bir ambiyans oldu. Galatasaray gibi büyük bir camiaya karşı 4 gollü galibiyet bizi gerçekten çok mutlu etti. Biz bu galibiyeti tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Böyle bir maçı kazanmaya ihtiyacımız vardı. 3 puan ile milli araya girmek bizi çok mutlu etti. İnşallah ilerleyen haftalarda lig sıralamasında çok daha iyi yerlerde olacağız” diye konuştu.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap