SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu takıma güvenin
20.10.2020
ÇAYKUR Rizespor Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er, Ankaragücü maçındaki galibiyetle takımın büyük moral bulduğunu söyledi. Maçta müthiş bir geri dönüşe imza attıklarını kaydeden Er, “2-0’dan maç çevirmek kolay değildir. Futbolcularımızın azmi ve savaşı bu geri dönüşü gerçekleştirmiştir. Bu skor gösterdi ki ilerleyen haftalarda takımımız çok daha iyi olacak” dedi. 

TATLI REKABET OLACAK

İYİ bir takım kurduklarını ancak tam anlamıyla oyuncuların takıma adapte olamadığını vurgulayan Er, oyucuların biraz daha zamana ihtiyacı olduğuna dikkat çekti. Er, “14 yeni oyuncuyu kadromuza kattık. Bu oyuncuların çoğu kamp görmedi. Her mevki için ilk 11’de oynayacak iki oyuncumuz var. Bu geniş kadro takım içinde tatlı bir rekabet sağlayacak” diye konuştu. 

İYİ MÜCADELE EDİYORUZ

TARAFTARLARIN sosyal medyada kendilerini eleştirmeden önce az daha sabırlı olmalarını isteyen Er, “Taraftarımız yönetimimize, oyuncularımıza biraz daha güvensinler. İyi mücadele ediyoruz. Oyuncularımız 90 dakika sahada savaşıyor. Takımımız ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir konunda olacaktır. Sadece biraz daha sabretmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap