SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu takım ligde kalacak
27.02.2021

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde antrenmandan önce açıklamalarda bulundu. Rumen teknik adam, kariyerinde ilk kez üst üste 5 maçtan galibiyetle ayrılamadığını belirterek bu durumun kendisini üzdüğünü söyledi. Deneyimli teknik adam Sivasspor maçının zor olacağını vurguladı. 

SİVASSPOR İYİ BİR EKİP

SİVASSPOR'UN çok iyi bir ekip olduğunu ifade eden Sumudica, Avrupa maçlarından ötürü yorgun olduğunu düşündüğünü kaydetti. Sumudica "Sivas altı sıralarda olmayı hak etmiyor. Güçlü ve kaliteli bir kadrosu var ama bu ligde ikinci yarılar ilk yarılardan daha zor geçiyor. Her puan altın değerinde. Bazen bir puan sizi ligde tutabilir, bir puan şampiyon yapabilir." dedi.

AYAĞA KALKMAMIZ GEREKİR

GOL atma sorununa değinen Sumudica, "Az gol atıyoruz. Daha fazla gol atmalıyız. Şanssız maçlar yaşadık. Kasımpaşa maçında cebimizde olan üç puanı son dakika rakibe verdik. Alanya’da son saniyelerde gol yedik. Ankaragücü maçında iki oyuncumuz aynı topa çıkarak topu rakibe verdi. Ayağa kalkıp daha fazla sorumluluk almalıyız. Yediğimiz golden daha fazla gol atmalıyız” diye konuştu

SİZLERE SÖZ VERİYORUM

49 YAŞINDAKİ teknik adam sözlerine şöyle devam etti: “Buraya geldiğimde söylemiştim. Rize’ye ligde tutacağım diye. Bunun sözünü size yine veriyorum. Umarım gelecek sene burada devam ederim. Takımımı ben kurarım. Eğer takımımız 14’üncü veya 15’inci sırada olursa o zaman sizlerden özür dilerim. Ama şuan kurulan bir takım var. Bunda da benim hatam olmadığını düşünüyorum.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap