SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu sezon kupayı almak istiyoruz
14.10.2020
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Süper Lig’in 5’inci haftasında kendi sahalarında karşılaşacakları MKE Ankaragücü maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçını hakem hatasıyla kaybettiklerini savunan Hırvat teknik adam, Ankaragücü maçını mutlaka kazanmak istediklerini vurguladı. Ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini belirten 47 yaşındaki çalıştırıcı, Ziraat Türkiye Kupasını da kaldırmaya odaklandıklarını söyledi. 

HAKEM HATASI İLE  KAYBETTİK

Ligin ilk 4 haftasında zor maçlar oynadıklarını belirten Tomas, “Fenerbahçe ile içeride oynadık. Takımımız 1-0 öndeydi. Fenerbahçe maçını nasıl kaybettiğimizi tüm Türkiye gördü. Hakem hataları ile o maçta 3 puanı kaybettik. Kasımpaşa maçında ise kötü oynadık. Alanya maçında özellikle ikinci yarı iyi oynadık. 3-4 tane net pozisyonumuz vardı. Galibiyeti kaçırdık. Erzurumspor maçında da kötü hava şartlarına rağmen 1 puan aldık. Kötü değildik. 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldık” dedi. 

YENİ BİR SAYFA  AÇIYORUZ

Ankaragücü maçını kazanarak ligde galibiyetle tanışmayı hedeflediklerini kaydeden Hırvat çalıştırıcı, “Ankaragücü ile kendi sahamızda oynayacağız. Yeni takım kurduk. 15 oyuncu geldi. İyi adapte olduk. Bu hafta inşallah bizim için yeni bir başlangıç olacak. İnşallah 3 maçı alacağız. Transferin son günlerinde 5-6 oyuncu takıma yeni katıldı. Yeni transferlerimiz de takıma iyi adapte oldular. Antrenmanlarda rekabet ortamı oluştu, takımda kalite arttı” diye konuştu. 

İYİ BİR YERDE  BİTİRECEĞİZ

Süper Lig’i üst sıralarda bitirmeyi hedeflediklerini vurgulayan 47 yaşındaki teknik adam, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak istediklerini söyledi. Tomas, “Geniş bir kadro kurduk. Zaten geniş kadro da kurmak gerekiyordu. Çünkü ligde 40 maç var. Ligde rahat bir sezon geçirmek istiyoruz. İki ayrı takım oluşturabilecek bir kadromuz var. Bu sene kupada da sonuna kadar gitmek istiyoruz. Kupayı da kaldırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap