SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu bay işi İyi olmadı
6.11.2020

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, önemli açıklamalarda bulundu. Hırvat çalıştırıcı ligin 8’inci haftasını BAY geçecek olmalarının kendileri açısından iyi olmadığını dile getirdi. Tomas, "Bu haftayı BAY geçeceğiz. Seri galibiyetler yakalamışken bu BAY işi çok da iyi olmadı. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz ve 17 gün sonra Hatayspor deplasmanına en iyi şekilde çıkacağız” dedi.

HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAĞIZ

ANTALYA'DA iyi bir kamp dönemi geçireceklerini kaydeden Hırvat teknik adam, “Bu kamp döneminde hazırlık maçları yapmak istiyoruz. En az 1-2 hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Lige Fenerbahçe maçı ile başladık. Transferlerimiz bitmemişti, hazır değildik ve mağlup olduk. Ancak ilerleyen maçlarda lig devam ettikçe istediklerimizi yaptık ve istediğimiz skorları aldık” diye konuştu.

REMY’DEN ÇOK MEMNUNUM

FRANSIZ yıldız Loic Remy ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan 47 yaşındaki teknik adama, “Loic Remy klas bir oyuncu, kaliteli bir golcü. Gittiği her takımda gol atıyor. Burada da atıyor. Profesyonel bir oyuncu. Kalitesini de sahada yansıtıyor. Kendisinden çok memnunum" ifadelerini kullandı. Öte yandan Tomas, Süper Lig’de en güçlü şampiyonluk adayının Fenerbahçe olduğunu da sözlerine ekledi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap