SON DAKİKA
SON DAKİKA


Birlikteliğe daha fazla ihtiyaç var
3.03.2020

Birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde geçen hafta Rize’de siyasi parti il başkanları çok güzel bir işe imza attılar. Şöyle ki AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan’ın ise Ankara’da olduğu için katılamadığı toplantıda hem ülke hem de kentin sorunları münazara edilmişti. Bu bana göre birçok ilin özlemini duyduğu, hayal ettiği bir buluşmaydı. Ülkemizde böyle bir tabloyu görebilmek neredeyse çok az.

 

İktidarıyla, muhalefetiyle bir araya gelerek hem ülke meselelerini hem de kentin sorunlarını aynı ortamda birlikte tartışmak hakikaten çok güzel bir durumdu. Rize’de il başkanlarının bu buluşmasının ülkemizdeki diğer illere de örnek olmasını diliyorum. Bunu neden mi yazma gereği hissettim. Şunun için; Ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz. 34 askerimizi İdlib’de şehit oldu, yüreklerimiz yandı. Rize’deki siyasi partilerin il başkanlarının örnek birlikteliğinden yola çıkarak demem şu ki ne olur bu birlikteliği ülke geneline yayalım. Tüm siyasiler ucuz siyasete bir kenara bırakmalı.

 

İktidar veya muhalefet temsilcileri olsun özellikle sosyal medyada karşılıklı suçlamaların, karalamaların bu millet hiçbir faydası olmayacağı gibi milletimizin arasına nifak tohumları ekmekten de başka bir işe yaramıyor. Vatandaşlarımıza da çok büyük iş düşüyor. Ülkemizin ve milletimizin birlik beraberliğine zeval verecek söylemlerden kaçınmamız şarttır. Sağduyuyu elden bırakmamak gerek. Hainlere, provakatörlere pabuç bırakılmamalı. Her zamankinden daha fazla milletçe birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Ne olur gelin daha dikkatli olalım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap