SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmacaya'ya bedava yıldız
21.05.2020

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Çaykur Rizespor, Polonya’nin Wisla Plock takımında forma giyen orta saha oyuncusu Dominik Furman’ı yakın takibe aldı. 27 yaşında olan Furman’ın sezon sonunda takımı ile sözleşmesinin bitecek olması Yeşil-Mavili kurmayların iştahını kabartıyor

 

ÇAYKUR Rizespor, önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Rizespor’un sportif direktörü Yılmaz Bal, teknik director Ünal Karaman ile istişarelerde bulunarak bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Karaman’ın transfer yapılmasını istediği bölgelerden bir tanesinin de orta saha olduğu öğrenildi.

 

MERCEK ALTINA ALINDI

 

BAL, bu doğrultuda çalışmalarına devam ederken Atmaca’nın gündemine sürpriz bir isim geldi. Polonya ligi ekiplerinden Wisla Plock takımında forma giyen Dominik Furman, menajerler vasıtası ile Karadeniz ekibine önerildi. Rizespor’un transfer komitesinin Polonyalı oyuncuyu mercek altına aldığı ifade edildi.


 TAM BİR LİDER OYUNCU

 

SöZLeşMeSİ sezon sonunda sona eren 27 oyuncu, sahada liderlik özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sahada toplu ve topsuz alanda takım arkadaşlarını yönlendiren başarılı oyuncu, oyunu çift yönüyle oynayabiliyor. Her iki ayağını da başarıyla kullanan Furman, Polonya ekibi Wisla Plock’ta bu sezon 26 lig maçında 6 gol ve 6 asiste imzasını attı. Çaykur Rizespor’un şartlara göre futbolcuyla anlaşma zemini arayacağı da gelen bilgiler arasında.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap