SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'ya piyango
15.10.2020
Çaykur Rizespor’da kadro dışı bırakılan İsmael Diomande ile Dimitrios Chatziisaias’a talip çıktı. 14 yabancı kuralından ötürü Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilen listeye dahil edilmeyerek sözleşmeleri askıya alınan iki oyuncuyla Suudi Arabistan kulüplerinin yakından ilgilendiği ifade edildi. Bazı Suudi ekiplerinin Diomande ve Dimitrios ile görüşme halinde oldukları öğrenildi.

GOMİS’İN TAKIMI İLGİLENİYOR

Suudi Arabistan liginin önemli ekiplerinden ve Galatasaray’ın eski santrforu Bafetimbi Gomis’in de forma giydiği Al Hilal Riyad’ın Yeşil-Mavililerin Fildişi Sahilli oyuncusu Diomande ile görüştüğü belirtildi. Boşta kalmak istemeyen 28 yaşındaki oyuncunun teklife sıcak baktığı, Gomis’ten de kulüp hakkında detaylı bilgi aldığı dile getirildi.

MALİYETLERİ 1 MİLYONUN ÜZERİNDE

Al İttihad Cidde takımının da Yunan savunmacı Dimitrios Chatziisaias ile temasa geçtiği belirtildi. 28 yaşındaki oyuncunun ikna edilmeye çalışıldığı gelen bilgiler arasında. Her iki oyuncunun transferinin gerçekleşmesi halinde Rizespor da önemli bir maliyetten kurtulmuş olacak. Yeşil-Mavililer, Dimitrios’a 550 bin euro, Diomade’ye ise 700 bin euro ödemeye devam ediyor. Öte yandan bazı Rus kulüplerinin de iki oyuncu için nabız yokladığı ifade edildi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap