SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'nın işi zorlaştı
2.03.2020

Süper Lig’de aldığı kötü sonuçlarla küme düşme potasının hemen üzerine kadar gerileyen Çaykur Rizespor’u sıkıntı bastı. Son 5 maçından galibiyetle ayrılamayan Atmacalar’ı önünde zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-Mavililer önünde oynayacağı maçlarda maksimum puan toplayıp bir an önce korkulu rüyadan uyanmak istiyor.

Bu hafta sonu kendi sahasında Alanyaspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor sonrasında Ankaragücü ve Göztepe deplasmanlarında gidecek. Bir sonraki hafta Galatasaray’ı kendi sahasında konuk edecek olan Yeşil-Mavililer, hemen ardından ise deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak.

Savunma çöktü

SÜPER Lig’de kötü gidişini sürdüren Çaykur Rizespor’un savunması da çöktü. Oynadığı son 5 maçta kalesinde 12 gol gören Yeşil-Mavililer, 2.40’lık gol yeme oranı yakaladı. Geçen sezonki başarılı performansı ile alkış alan kaleci Gökhan Akkan da bu sezon aynı başarıyı gösteremedi. Ayrıca Yeşil-Mavililerin savunmadaki aksaklıkları da yenen gollerde etkili oldu.

Umar şoku

ÇAYKUR Rizespor’un Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan oyuncusu Aminu Umar’ın durumu bugün netlik kazanacak. Umar’a yapılan ilk kontrollerde sakatlığının ciddi olduğu ve 1-2 hafta sahalardan uzak kalabileceği ifade edildi. Edinilen bilgilere göre Umar’a bugün MR çekileceği ve net durumunun belli olacağı kaydedildi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap