SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'dan çifte bomba
1.09.2020
Çaykur Rizespor’da transfer hareketliliği sürüyor. Yeşil-Mavililer, Fransız yıldız Loic Remy’ye imza attırmasının ardından geçtiğimiz yıl Gaziantep FK’da kiralık olarak forma giyen Olarenwaju Kayode ve kulübü Shaktar Donetsk ile de anlaşmaya varmıştı. Karadeniz ekibi, Remy ve Kayode’nin ardından iki yıldız oyuncuyu daha kadrosuna katmak üzere.

ZAGREB’İN İNADI KIRILDI

Rizespor’un uzun süreden beri transfer listesinde yer alan Dinamo Zagreb’den stoper Emir Dilaver ile kanat oyuncusu Oscar Estupinian’ın transferinde sona doğra geldiği öğrenildi. Her iki oyuncu ile el sıkışan Karadeniz ekibinin 29 yaşındaki stoperin transferi için Dinamo Zagreb ile pazarlıklarını sürdürürken indirime yanaşmayan Hırvat ekibinin inadının kırıldığı öğrenildi.

BU HAFTA  AÇIKLANABİLİR

Emir Dilaver’in Rizespor’da forma giymek istemesi üzerine Zagrebli yöneticilerin köşeye sıkıştığı ve bonservis ücretinde yeşil-mavili kulübün istediği seviyeye indiği belirtildi. Estupinan ile de yıllık ücret konusunda el sıkışan Rizespor’un transfer komitesinin kulübü Vit. Guimaraes ile de son pürüzleri gidermeye çalıştığı ifade edildi. Rizespor’un her iki oyuncunun transferini bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap