SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'da sözleşme krizi
4.02.2020

Çaykur Rizespor, sözleşmesi sona eren Melnjak, Abarhoun ve Oğulcan’a teklifini sunarken oyuncuların yeni sözleşmeye olumlu cevap vermemesi canı sıktı

Çaykur Rizespor’da gözler iç transfere çevrildi. Yeşil Mavililerde sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Dario Melnjak, Mohamed Abarhoun ve Dario Melnjak ile sözleşme uzatılmaması taraftarları endişelendiriyor. Takımın üç önemli oyuncusuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Rizespor Basın Sözcüsü Yılmaz Bal’ın ve yönetiminin üç oyuncuya da yeni sözleşme teklifinde bulundu.

BAL ÖZEL ÇABA SARF EDİYOR

Ancak Hırvat sol bek Melnjak, Faslı savunmacı Abarhoun ve genç golcü Oğulcan Çağlayan’ın yeni sözleşmeye şimdilik sıcak bakmadığı sezon sonunu bekledikleri ortaya çıktı. Özellikle Sportif Direktör Bal’ın üç oyuncuyu da yeni sözleşme konusunda üç oyuncuyu ikna etmek için özel çaba sarf ettiği ifade edildi.

YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLER

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da üç oyuncunun da takımda kalmasını çok istediği sözleşme konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Karadeniz ekibinin birçok kulübün gözdesi olan Melnjak’ın önümüzdeki yaz transfer sezonunda takımdan bedava gitmemesinden dolayı sözleşme için bastırdığı belirtildi. Yönetim, önümüzdeki günlerde oyuncularla tekrar bir araya gelmeyi hedefliyor. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap