SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'da hedef Azubuike
2.09.2020

Çaykur Rizespor’da transferde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Olarenwaju Kayode, Emir Dilaver ve Oscar Estupinian ile prensip anlaşmasına varan Yeşil-Mavililerden sürpriz bir hamle daha geldi. Karadeniz ekibinin, Medipol Başakşehir’den eksi öğrencisi Okechukwu Azubuike’yi kadrosuna kamak istediği ifade edildi. 

TEMAS KURULDU

Orta sahada alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen teknik direktör Stjepan Tomas’ın Nijeryalı oyuncunun alınması için yönetime istekte bulunduğu öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen transfer komitesinin İstanbul ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 23 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

NİJERYALI  SICAK BAKIYOR

Başakşehirli yöneticilerin teknik direktör Okan Buruk’un raporuna göre hareket edeceği ifade edildi. Başarılı oyuncunun kulüplerin anlaşması halinde Rizespor’da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Yıldız oyuncu için Karadeniz ekibi girişimlerini sürdürüyor. Azubuike, geçen sezon turuncu-lacivertli ekipte 31 resmi maça çıkarken 2 de asist yaptı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap