SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca’ya yakışmadı
24.04.2021

Son haftaların formda takımı Çaykur Rizespor’un galibiyet serisi Ankara’da sona erdi. Atmacalar 27. Hafta maçında Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup oldu. Her iki takımın da kontrollü başladığı mücadelede ilk tehlikeli atak 15. dakikada Rizespor’dan geldi. Gençlerbirliği’nde savunmanın yaptığı hatada topla buluşan Djokovic, uzak mesafeden şutunu çekti ancak top az farkla auta gitti. 45+1. dakikada Rizespor’da Moroziuk’un uzaklaştırmaya çalıştığı topu kapan Johansson ceza sahası dışından sert vurdu ve topu filelere gönderdi: 1-0. İlk yarı Gençlerbirliği’nin üstünlüğü ile sona erdi.

BASKI SONUÇ GETİRMEDİ

İKİNCİ yarıda Rizespor beraberliği ararken kalesinde 2’inci golü gördü. Stancu’nun pasında topla buluşan Sio şutunu çekti, Moroziuk’a çarpan top filelerle buluştu: 2-0. Farkı azaltmaya çalışan konuk Rizespor aradığı golü 74. dakikada buldu. Moroziuk’un kullandığı köşe vuruşunda Samudio kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu: 2-1. Golü bulduktan sonra baskısını artıran Rizespor’da 89. dakikada önce Moroziuk sert vurdu, kaleciden dönen topa Donsah’ın vuruşu auta çıktı. Ev sahibi 90+2’de kontra atakta Lima ile mutlak pozisyondan yararlanamadı ve karşılaşma 2-1 Gençlerbirliği’nin üstünlüğüyle tamamlandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap