SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca İzmir’e Uçamadı
10.02.2020

Çaykur Rizespor, Trabzon ve Samsun Havalimanlarının kapalı olmaması nedeni ile İzmir’e gidemedi. TFF ise bu karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu...

SÜPER Lig’de bugün oynanması beklenen Göztepe-Çaykur Rizespor karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi. Yoğun kar yağışı nedeni ile Rizespor kafilesi Trabzon ve Samsun havalimanlarının kapalı olması nedeni ile İzmir’e uçamadı. Yeşil-Mavililer, maçın ertelenmesini talep ederken, bu talep TFF tarafından kabul gördü.

 TFF’den yapılan açıklamada maçın ileri bir tarihe ertelendiği şu ifadelerle duyuruldu: “Göztepe-Çaykur Rizespor müsabakası, tüm hafta sonu boyunca ülkenin Kuzey ve Doğu bölgelerini etkisi altına alan olumsuz hava şartlarından dolayı Trabzon ve çevre havalimanlarındaki uçuşların iptal olması, Çaykur Rizespor kafilesinin de İzmir'e ulaşamaması nedeniyle ertelendi”

Tarih belli değil

TFF’den yapılan açıklamada erteleme müsabakasının ne zaman oynanacağına dair bilgi verildi. TFF yönetiminin yapılacak olan toplantıda karşılaşmanın ne zaman oynanacağına dair bilgi vereceği ifade edildi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap