SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca’da Said bombası
13.02.2020

Hızı ve tekniği ile ön plana çıkan Fransız oyuncu Wesley Said, Yeşil-Mavili kulübe önerildi. Rizespor’un oyuncuyu yakın takibe aldığı belirtildi

SÜPER Lig’in devre arasında yaptığı transferlerle gücüne güç katan Çaykur Rizespor, önümüzdeki sezonda iddialı bir kadro kurabilmek için şimdiden kolları sıvadı. Yeşil-Mavililerin Sportif Direktörü Yılmaz Bal’ın Fransa, Belçika, Portekiz, Ukrayna, Afrika ve Güney Amerika kıtalarında oyuncu takip etmeye devam ettiği öğrenildi.

BAL, hem maliyeti uygun hem de kaliteli ve genç oyuncuları takibe aldığı öğrenildi. Öte yandan menajerler de Yeşil Mavili takımın kapısını aşındırmaya devam ediyor. Menajerlerin Fransa Lig 1 ekiplerinden son sırada bulunan Toulouse’ın kanat ve forvet oyuncusu Wesley Said’i Yeşil Mavililere önerdiği ifade edildi.

FRANSIZ oyuncunun takımının küme düşme hattında olmasından dolayı mutsuz olduğu ve yeni bir maceraya yelken açmak istediği dile getirildi. Yeşil Mavililerin transfer komitesinin de takımıyla iki yıl daha sözleşmesi olan 24 yaşındaki oyuncuyu takibe aldığı öğrenilirken Fransız kulübüyle irtibata geçmeyi planladığı öğrenildi. Fransız oyuncu bu sezon kulübüyle 19 lig maçına çıkarken 2 gol ve 1 asist yaptı. Said hem iki kanatta hem de forvet hattında oynayabiliyor. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap