SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca ateş hattına yaklaştı
19.02.2020

Yeşil Mavililer, Gaziantep yenilgisinin ardından iyice düşme hattına yaklaştı. Karadeniz ekibinin önündeki 5 maç ligdeki kaderini belirleyecek

Çaykur Rizespor, deplasmanda Gaziantep FK maçından 2-0 mağlup dönerek evine eli boş döndü. Ligde son üç maçta Yeşil Mavililer, sadece Sivasspor’da bir puan alarak Beşiktaş ve önceki akşam Gaziantep maçında sahadan boynu bükük ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Karadeniz ekibi, üst üste yaşadığı puan kayıpları ile alt sıralara iyice yaklaştı.

AĞIR HASAR ALDI

Atmacalar, Gaziantep maçında yaşadığı puan kaybının yanı sıra savunma hattında da iki oyuncusunu kaybetti. Maçta kırmızı kart gören İvanildo Fernandes ile sarı kart görerek cezalı duruma düşen Montassar Talbi, bu hafta Başakşehir maçında forma giyemeyecek. İki oyuncunun da forma giyemeyecek olması zorlu maç öncesi Teknik Direktör İsmail Kartal’ı kara kara düşündürüyor.

ZORLU VİRAJA GİRİYORLAR

Başakşehir maçının ardından Atmacalar, çok zorlu bir fikstüre giriyor. Yeşil Mavililer sırasıyla Trabzsonspor (D), Alanyaspor, Ankaragücü (D) ve Galatasaray maçına çıkacak. Rizespor, bu maçlarda istediği puanları toplayamazsa ligde düşme hattına iyice yaklaşmış olacak. Teknik heyet, Gaziantep yenilgisinin ardından zorlu maçlar için oyuncuları motive etmeye çalıştıyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap