SON DAKİKA
SON DAKİKA


Artık üst sıralarda olacağız
30.10.2020

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, 2-0’lık Sivasspor galibiyetinin ardından hedef yükseltti. Hırvat teknik adam, üst sıralarda olmayı amaçladıklarını söyledi. Tomas, “Yukarılara doğru bakmaya başladık. Arkaya doğru bakmıyoruz. Kayseri maçında da 3 puan alırsak bayağı yukarılara çıkacağız. Bu bizim için çok önemli. Son 2 maçta 6 puan aldık, son 4 maçtır da kaybetmiyoruz. Seriye devam etmek istiyoruz” dedi. 

KAYSERİSPOR maçından da 3 puanla ayrılmak istediklerini kaydeden 47 yaşındaki teknik adam, “Takımı Kayseri maçına iyi hazırlıyoruz. İyi de çalışıyoruz. İnşallah Kayseri maçından 3 puan alırsak daha yukarılara tırmanacağız. Sekizinci haftayı bay geçeceğiz, daha sonra milli ara var. 3 hafta maç oynamayacağız. Bu süreçte takımı daha iyi hazırlayacağız. Belki kamp yapacağız. İnşallah üst sıralarda olacağız. Hedef koymak istemiyoruz ama seriye devam etmek istiyoruz” diye konuştu. 

HIRVAT teknik adam, her takıma karşı farklı taktikle oynadıklarını dile getirdi. Takımdaki bazı eksikliklere de dikkat çeken Tomas, “Savunma yaparken geçişleri biraz daha iyi yapmak lazım. Top kazandıktan sonra hücuma çıkarken oyunumuzu biraz daha geliştirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. Kafasındaki ilk 11’i de hemen hemen oluşturduğunu kaydeden Tomas, “Bazen performanslar düşebilir, sakatlıklar olabilir, bazı değişiklikler olabilir ancak takımın ilk 11’ini yüzde doksan oluşturduk” ifadelerini kullandı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap