SON DAKİKA
SON DAKİKA


Amacımız kazanmak
9.02.2020

ÇAYKUR Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yarın deplasmanda oynayacakları Göztepe maçıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Göztepe maçının kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Bakır, “Son iki haftada yaşadığımız puan kayıplarının telafisini Göztepe galibiyeti ile kapatmak istiyoruz. Göztepe galibiyeti ile daha yukarılara ilerlemek istiyoruz” dedi.

 

İYİ BİR HAVA YAKALADIK

 

BAKIR, “Zor maç olacak, kaliteli kadroya sahipler. Göztepe, yeni stadında da ekstra motivasyon sağladı. Tüm bunlara rağmen biz kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rizespor kaliteli kadroya sahip. Göztepte’den galibiyet ile döneceğimizi düşünüyoruz. Takımımızdaki hava oldukça iyi, futbolcularımız inançlı” diye konuştu.

 

ZOR BİR FİKSTÜRE GİRİYORUZ

 

ÖNLERİNDE zor maçlar olduğunu vurgulayan Yeşil Mavili takımın Basın Sözcüsü Bakır, sözlerine şöyle devam etti: “Zor bir fikstüre giriyoruz. Çok zor maçlarımız var. Onun için artık her maçtan alabileceğimiz kadar puan almanın peşindeyiz. Göztepe deplasmanından galibiyet ile dönmek amacımız. İnşallah başaracağız.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap