SON DAKİKA
SON DAKİKA


Allyapı tesisleri Şubat'ta tamam
21.11.2020

ÇAYKUR Rizespor’un Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Karavin, inşaat çalışmaları devam eden altyapı tesisleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karavin, altyapı tesislerinin açılışında pandemi sürecinden ötürü gecikme olduğunu kaydetti. Karavin, “Önümüzdeki yılın birinci ayında tesislere girmeyi planlıyoruz. Eğer olmazsa şubatta gireceğiz” dedi.

 

SON DERECE HEYECANLIYIZ

 

PANDEMİ sürecinden ötürü altyapı faaliyetlerinin sekteye uğradığını hatırlatan Karavin, “Şu anda altyapıda faaliyetler durmuş durumda. Önümüzdeki sezon artık tamamen tesisimizi kullanacağız. Altyapıdaki oyuncularımızı orada konaklatacağız. Çok heyecanlıyız. Binanın da çalışmaları yakında tamamlanacak. Çok güzel bir tesisimiz olacak” diye konuştu.

 

YENİ SAHALAR YAPACAĞIZ

 

TESİSLE birlikte altyapıdaki oyunculara da antrenman sahası yapmayı planladıklarını kaydeden Karavin, sözlerine şöyle devam etti: “İlerleyen zamanlarda da bir saha çalışmamız var. nYeni sahaları da altyapıya kazandırmak için çalışmalar sürüyor. Ayrıca 13-14 yaş kategorisinde de tesisleşmeye gideceğiz. Bu anlamda görüşmelerimiz devam ediyor.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap