SON DAKİKA
SON DAKİKA


Alanya maçında sürprizimiz var
5.02.2021

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, antrenmandan önce önemli açıklamalarda bulundu. Yarın deplasmanda karşılaşacakları Alanyaspor maçında sürpriz yapacaklarını kaydeden Rumen teknik adam, sahaya kazanmak için çıkacaklarını dile getirdi. Oyunculara da gözdağı veren Sumudica, formayı hak etmeyenlerin tribünde oturacağını söyledi.

ÜÇ PUAN ALMAK İÇİN GİDİYORUZ

49 yaşındaki çalıştırıcı, "Bir sonraki maç için size bir sürpriz hazırlıyorum. Sumudica'nın size bir sürprizi var. Başka bir futbol oynayacak bu takım. Biz Alanya'ya üç puan almak için gidiyoruz. Bir puan alırsak iyi ama üç puan alırsak çok daha iyi. Biz orada asla yenilmeyeceğiz. Ben hiçbir maça bir puan almak için hazırlanmam. Bireysel hatalardan artık sıkıntı yaşamak istemiyoruz.” dedi.

HAKEMLER İÇİN ÖDÜL GİBİYİM

SUMUDİCA, gelecekte daha dikkatli olarak kırmızı kart sahadan atılmamaya özen göstereceğini ifade ederek, "Şu anda açık bir gerçek var. Bütün hakemler için ben bir ödül gibiyim. Herkes Sumudica'yı attığı zaman mutlu oluyor. Bugünden itibaren onlara asla bu fırsatı vermeyeceğim. Onlarla konuşmayacağım. Sadece kendi takımımla konuşacağım” ifadelerini kullandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap