SON DAKİKA
SON DAKİKA


Alfabede başka harf kalmadı
28.07.2020

Geçen hafta sonu başarılı bir şekilde gerçekleştirilen kurultay sonucunda Kemal Kılıçdaroğlu, 1251 oy alarak 6. kez Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı oldu.CHP kurultayı sade CHP’nin kurultayı değildir.

Hayırlı uğurlu olsun.

CHP,halkın içinden çıkan bir partidir.

CHP, Mustafa Kemal’in partisidir.

Cumhuriyeti kuran partidir.

Demokrasiyi, hukuk devletini, laik sistemi, kadın haklarını, çok partili yaşamı ne varsa artık bağımsız ve hür Türkiye’yi yaratan parti.

Kirsiz, şaibesiz, lekesiz bir genel başkan.

Ama hiç kimseyi ötekileştirmeden yalansız, dolansız…

Ve bu ülkenin adam gibi olan tüm aydınları.

Elinde avucunda olan tek varlığı yüreğini ideallerine vermiş Anadolu insanları.

Koca bir Türkiye Cumhuriyet gençliği.

Bu kadrolarla birlikte yola çıkmaya hazır milyonlarca aydınlık yüzlü kadın.

Ama asil.

Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük mirası.

Artık şimdi hep birlikte ayağa kalkıp silkinme zamanı her yerde; çarşıda, pazarda, okulda, üniversitede, köyde, kasabada, sokakta, meydanda “Biz varız, buradayız ve hep birlikte geliyoruz” demeli.

Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde CHP bunu bir şekilde anlatabilmelidir.Bu kurultaydan sadece delegelerin attığı 1251 oy sonucunu çıkarmamak lazım.

Eğer yine kısır çekişmeler ve kavgalar yaparak bu parti küçük olsun benim olsun diyorsanız bu kurultayında geçmiş kurultaylardan farkı olmaz. Havanda su dövmeye devam edersiniz. Bu da CHP’yi büyütmez tam aksine küçültür.

Şimdi bu 37’nci kurultayda CHP, geleceğimizin sorumluluğunu sırtına alıp da Cumhuriyetimizin, ülkemizin, gençlerimizin, çocuklarımızın vebalini yüklenip yürümezse bundan önce a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y kuşağını ıskaladığı gibi bu seferde Z kuşağını ıskalarsa tüm kuşaklar adına yeniden 68’liler CHP’nin yakasına yapışacaktır.

Çünkü; alfabede başka harf kalmadı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap