SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ünal'a güvenelim
13.08.2018

Trabzonspor hafta içi Avrupa maçı oynadığı için yorgun, bir o kadar da ligin en hazır takımı Başakşehir ile karşılaştı. Aslında Trabzonspor’da bunun bilincinde bir taktik anlayışıyla sahaya çıktı. Özelikle Başaksehir takımının pas trafiğini kapatarak takım halinde topun arkasına geçip kaptığı toplar ile hızlı hücum düşünülmüş. Taktiksel acıdan gözle görülür en büyük eksiklik duran toplardı.

Başakşehir hemen hemen bütün duran toplarda üstünlük sağladı. Nitekim golü de duran toptan buldu ve bütün planları değiştirdi. İlk yarı daha dengeli bir Trabzonspor vardı.

İkinci yarı topu kullanmak zorunda olduğu için Trabzonspor takımının en büyük eksikliği savunmadan oyuna top sokmak olduğu bir kez daha gözüktü. İkinci yarı özellikle ne yaptığını bilmeyen bir Trabzonspor vardı.

EN BÜYÜK EKSİK!

Başakşehir’i temposu düşer diye beklerken Trabzonspor’un temposu düştü. Bunun en büyük nedeni topa sahip olamadı ve neredeyse 4 pas arka arkaya yapamadı.

Özellikle yenilen ilk gole dikkat çekmek istiyorum Costa’nın kafa vuruşunda top direkten içeri girerken, Onur bir mücadele verirken, 3-4 Başakşehir futbolcusu topa doğru hamle yaparken, Trabzonspor’dan bir oyuncunun bile topun peşine koşmaması tamamen konsantrasyon eksikliği olduğunu gösteriyor.

KARAMAN'A GÜVENİYORUM

Sezonun ilk maçı olması ve eksiklerimizin çok olduğunu düşündüğümüzde gelecek haftalarda bugünden de mutlaka ders çıkarılacaktır. Bu sene umutluyum en çok güvendiğim  ise Ünal Karaman’dır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap