SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sabır
10.03.2019

Trabzonspor kazanması gereken bir maça çıktı. Son haftalardaki inişli çıkışlı  grafiğine son verme ve yeni bir seri yakalama adına önemli bir 3 puan aldı. Bundan sonra kolay maç olmayacak ama güzel bir fikstür var ve ben serilerin başlangıcı olarak görüyorum bu haftayı.

Maçın ilk 17 dakikası neredeyse sadece pas yapan ve tempo yapamayan bir Trabzonspor vardı. İlk ciddi pozisyonu duran toptan Novak ile yakaladık.

Trabzonspor istediği oyunu oynayamadı ama istediği pozisyonları fazlasıyla buldu, ancak kaleci Lukac gerçekten çok başarılı bir maç oynadı. Aynı şekilde Akhisar takımı da etkili 3 pozisyon buldu ve Uğurcan’ın yükselen grafiği bu haftada devam etti.  Çok önemli 2 kurtarış yaptı.

Trabzonspor savunmasında son haftalarda ciddi pozisyon hataları oluyor. Özellikle önde oynarken stoperlerimizin ilk müdahalede gecikmesinden dolayı rakibin etkili pozisyon yakalamasını sağlıyor.

Yusuf Yazıcı’nın ıslıklanmasını anlamadığım kadar Yusuf’un el kol yapmasını da anlamadım! Trabzonspor taraftarının Yusuf, Abdülkadir, Hüseyin ve Uğurcan gibi bu oyunculara daha fazla destek vermesi gerekiyor, bu çocuklar elinden geleni yapıyorlar ve sıkıntılı günlerde çıktılar sorumluluk aldılar. Bizim yüzümüzü güldürdüler. Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Parmak için özel bir parantez açmak istiyorum. Bu iki oyuncu her hafta üstüne koyarak devam ediyor. Tebrikler çocuklar… Tebrikler Ünal Karaman hocam ...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap