SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kaliteli olmak yetmiyor
10.11.2018

3 maçtır ligde galibiyet alamayan Trabzonspor mutlaka kazanmak için sahaya çıktı.

Her hafta olduğu gibi konsantrasyon eksikliğini ve kötü başlangıcını bu maçta da devam ettirdi. İlk 10 dakikada ev sahibi Malatyaspor pozisyonlar yakaladı ve üstünlüğünü kurmayı başarsa da Trabzonspor 10 dakika sonunda maça denge getirdi ve neredeyse 25 dakika boyuncu sezonun en iyi futbolunu oynadı. Derken 35. dakika beklenmedik bir anda defans oyuncularının anlaşmazlığından kalesinde golü gördü. Trabzonspor’da bu golden sonra ciddi bir motivasyon düşüşü oldu ve arka arkaya kalesinde goller görmeye başladı.

Trabzonspor’un 5,5 sene formasını giymiş biri olarak, saha dışından benim gördüğüm ciddi sorunlar artık çözülmesi gerekir. Eğer çözemiyorsanız da acilen yol ayrımlarının yapılması kaçınılmazdır.

Yenilen goller ve oynanan oyunu bırakıyorum bir tarafa, mücadele etmeyen bir takım vardı sahada. Sanki herkes 50’dan memnun havasında oyunu tamamladı;  bir kaç oyuncu dışında. Ünal hocanın tamamen oyuncu grubu kurbanı olduğunu düşünüyorum. Takımda oyuncularımız kaliteli olabilir ama kalite şampiyonluk getirmez, biraz ruh olacak, ekmek yediğin yere ihanet etmeyeceksin. Kimse kusura bakmasın!!!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap