SON DAKİKA
SON DAKİKA


İstemek yetmez
23.10.2018

Trabzonspor rakiplerinin puan kaybettiği ve mutlaka kazanması gereken bir maça çıktı. Özellikle haftalardır ilk yarılara kötü başlayan Bordo-Mavililer, temposuz görüntüsünü bu maçta da devam ettirdi. Maçın ilk yarısında Erzurumspor ayağa paslarla etkili pozisyonlar yakalarken Trabzonspor’da Rodallega’nın kafa vuruşundan başka pozisyon yakalayamadı.

Trabzonspor’da ilk yarı özellikle Burak çok fazla kanatlara koşu yaptı. Rodallega da çok orta saha  arasına girmesi nedeniyle oyunda derinlik sağlayamadılar ve oyun sıkıştı. Özellikle Amiri’nin gününde olmamasından dolayı sol kanadı etkili kullanamadık. Defans ve orta saha arasına ayağa paslarla çıkmaya çalışan Erzurumspor zaman zaman başarılı oldu ve etkili olmayı başardı.

İkinci yarıya Ünal hoca iki değişiklik yaparak başladı. 2 oyuncu hakkını 2. yarının başında yaparak ciddi bir risk aldı. Golün her gelmediği dakika Erzurumspor’u daha da istekli ve güvenli bir takım haline getirdi ve maç da istedikleri gibi gitti. Trabzonspor’un tempo yapamaması taraftarı da maçın içine sokamadı. Trabzonspor  0-0 beraber kalarak kritik haftada 2 puan kaybetti. Hugo Rodallega için parantez açmak istiyorum hemen hemen bütün pozisyonlarda vardı. Göstermiş olduğu mücadele ve isteği için tebrik ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap