SON DAKİKA
SON DAKİKA


İkinci yarı umut verdi
23.09.2018

Trabzonspor, Alanya mağlubiyetinden sonra taraftarının önünde Göztepe ile mutlaka kazanması gereken bir maça çıktı. Bu maçta geçen hafta aldığı yenilgiden ders çıkarmış, ligdeki istikrarsız görüntüsünü düzeltme adına iyi oynayan ve taraftarının önünde baskılı, coşkulu oynayan bir Trabzonspor bekliyorduk. Ama bunların aksine yavaş, temposuz, pas trafiği olmayan bir Trabzonspor vardı sahada.

Trabzonspor’da Sosa ve Onazi yan yana oynaması, Sosa’nın defans arkasına girerek topla buluşmaya çalışması takımı bir kişi eksik bıraktığı gibi Sosa’nın gol bölgesinde etkili olmasını da engelliyor. Arjantinli oyuncunun daha önde defans arkasında top istemesi ve pozisyon üretmesi gerekiyor.

Dün akşam iki farklı Trabzonspor izledi. İlk yarı sahaya sanki başka bir takım, ikinci yarıya başka takım çıkmış gibi bir görüntü vardı. Bu kadar kaliteli oyuncuların olduğu bir takımın bu kadar istikrarsız sonuçlar alması düşündürücü. Acilen takımın toparlanması ve ciddi dersler çıkarması gerekiyor.

Yine de iyi bakmak istiyorum. 2.yarı oynanan oyun bana ileriye dönük güzel mesajlar verdi. Trabzonspor’un kredisini ilk 6 haftada tükettiğini düşünüyorum. Takımın üzerinde bir konsantrasyon eksikliği olduğunu kaleci Onur’dan, Burak Yılmaz’a kadar net bir şekilde görmek mümkün. Bu takımı toparlayacak olan da bu iki oyuncudur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap