SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına çıktı bir kere
24.12.2018

Trabzonspor, taraftarının önünde zirve yarışında yerini belirleme adına en önemli maçına çıktı. Maçtan önce bakıldığında Trabzonspor’un rahat galibiyet alacağını herkes tahmin ediyordur ama ilk devrenin son maçı olması rakibin puan olarak ligin sonunda bulunması ve tatil öncesi olmasından dolayı futbolculara verebileceği rehavetten dolayı sıkıntılı maç olacağını düşünüyordum.Birde ne zaman zirveye yaklaşsak hep bir hüsrana uğradığımız için Maç ayrı bir önemliydi .

Trabzonspor geçtiğimiz haftalarda oynadığı futbol ve sonuçlarla muhteşem taraftarını arkasına alarak başladı maça. Ama henüz maçın ilk 6 dakikasında 2 net pozisyon vermesi biraz da olsa konsantrasyon eksikliği olduğunu gösterdi. Bu iki pozisyonu Hüseyin ve Uğurcan’ın yerinde müdahaleleri ile savuştura bildi.

Bu iki pozisyonun takımı kendine getirdiğini düşünüyorum ve maç boyu bu şekilde kontra atağa yakalanmadan üst düzey bir mücadele ile maçı kazanmasını bildiler. Geçtiğimiz 4 haftaya bakıldığında performans olarak en kötü haftası olmasına rağmen Trabzonspor 4-1 kazanmasını bildi.

Takımda Sosa, Pereira gibi iki tecrübeli kaptanı ne kadar gözler arasa da Ünal hocanın onların yerine ilk 11 de oynattığı Kamil ve Amiri’nin vermiş olduğu mücadele taktire şayandır.

Uğurcan ve Hüseyin her geçen hafta o kadar çok üstüne koyuyorlar ki sadece Trabzonspor iki oyuncu kazanmadı, Türkiye iki tane pırlanta gibi gelecek kazandı.

Bu gece Abdulkadir de atmış olduğu iki gol ile hem takımını sırtladı hem de artan performansını artırdı. Tebrikler Trabzon’un çocukları...

Trabzonspor şampiyonluğun en büyük adayıdır. Ancak takviye yapmak zorunda. Devre arası Trabzonspor yapacağı kritik transfer hamlelerini eğer hatasız yaparsa sezon sonu şampiyonluğun en büyük adayıdır. Trabzonspor’un uzun bir yolu var. sezonun ikinci yarıları zor geçer. Taraftara düşen sonuna kadar takımı desteklemektir. Ne de olsa Fırtına çıktı bir kere…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap